2nd CAREER4SEA Awards

Οι εργασίες του τρίτου CAREER4SEA Forum ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019, στο Ίδρυμα Ευγενίδου, Π. Φάληρο. Το συνέδριο διοργανώθηκε από το SAFETY4SEA καλύπτοντας θέματα που αφορούν τους νέους που επιθυμούν καριέρα στον κλάδο της Ναυτιλίας και αναλύοντας το παρόν και το μέλλον του δυναμικότερου κλάδου της χώρας.

Ο κ. Απόστολος Μπελόκας, Managing Editor, SAFETY4SEA και Επιμελητής του Συνεδρίου, κατά την εναρκτήρια ομιλία του, ευχαρίστησε τους συνέδρους για τη συμμετοχή τους και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τους ομιλητές, τους χορηγούς, τους υποστηρικτές και την οργανωτική ομάδα του συνεδρίου, για την άριστη συνεισφορά τους σε αυτή την καινοτόμο πρωτοβουλία. Επιπλέον, στα πλαίσια του Συνεδρίου ανακοινώθηκαν και έξι CAREER4SEA βραβεία σε οργανισμούς και προσωπικότες του κλάδου που με το έργο τους έχουν στηρίξει και συνεχίζουν να στηρίζουν τους νέους που επιθυμούν να χαράξουν τη δική τους πορεία στην ναυτιλία και έχουν συμβάλλει στην οικονομική ζωή του τόπου.

Συγκεκριμένα:

Το Πανεπιστήμιου Πειραιά έλαβε το CAREER4SEA Educational Award για τη συνεισφορά του στον κλάδο της Ναυτιλίας εδώ και 30 χρόνια, με την παροχή επιστημονική θεωρητικής γνώσης σε φοιτητές καθώς και την πρακτική κατάρτιση αυτών για να σταδιοδρομήσουν σαν διοικητικά και οικονομικά στελέχη στο χώρο της Ναυτιλίας και των Μεταφορών.

Ο οργανισμός Eletson Corporation έλαβε το CAREER4SEA Ship Operator Award για τη συνολική συμβολή του στην ανάπτυξη τόσο του προσωπικού που απασχολεί πάνω στα πλοία όσο και του προσωπικού της ξηράς, παρέχοντας συνεχείς ευκαιρίες κατάρτισης και σταδιοδρομίας.

Ο οργανισμός Real Time Graduates έλαβε το CAREER4SEA Initiative Award για τη πρωτοποριακή του δράση για την προσέλκυση νέων ταλέντων στη ναυτιλία, προσφέροντας ένα αυξανόμενο δίκτυο που παρέχει θέσεις εργασίας και ευκαιρίες στους απόφοιτους που ενδιαφέρονται για μια σταδιοδρομία στον κλάδο της ναυτιλίας.

Ο κ. Γιώργος Τεριακίδης, Area Manager Eastmed & Black Sea, DNV GL έλαβε το CAREER4SEA New Generation Award (Men) για τη συνολική του προσφορά στον κλάδο, επιτυγχάνοντας μια αξιόλογη καριέρα στη ναυτιλία που λειτουργεί ως πρότυπο για τους νέους επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να χαράξουν τη δική τους πορεία στον κλάδο.

Η κα. Μαρία Μαυρουδή, Marine Insurance Broker, Triple A,  έλαβε το CAREER4SEA New Generation Award (Women) για τη συνολική της προσφορά στον κλάδο, επιτυγχάνοντας μια αξιόλογη καριέρα στη ναυτιλία που λειτουργεί ως πρότυπο για τους νέους επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να χαράξουν τη δική τους πορεία στον κλάδο.

Η κα. Δωροθέα Ιωάννου, Chief Commercial Officer at American Club,  έλαβε το CAREER4SEA Personality Award για τη συνολική της προσφορά στον κλάδο και την ηγετική της παρουσία, αναλαμβάνοντας σημαντικούς ρόλους κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας. Έχοντας μια αξιόλογη καριέρα, η κα. Ιωάννου αποτελεί πρότυπο για τους νεότερους επαγγελματίες ναυτιλίας και ιδιαίτερα τις γυναίκες, τις οποίες και έχει στηρίξει έμπρακτα μέσα από τον οργανισμό WISTA Hellas όπου και διατελεί χρέη αντιπροέδρου.

 

2019 CAREER4SEA Awards

Events

Awards

Speakers

Sponsors

Delegates

Organizations

Countries